Toimintaideoita


Jos kaipaat valmista ideaa lapsityön toiminnalle, niin tässäpä pari-ideaa, joissa tärkeimpänä osana on Jeesus-keskeinen raamattuopetus ja sitä tukevat ohjelmanumerot.

TOSI ON -toiminta!

Tosi on! -nimellä voit järjestää toimintaa eri-ikäisille lapsille, sen mukaan, millaiset tarpeet ja resurssit paikkakunnallasi on. Voit järjestää Tosi on! -raamattukerhoa kotonasi muutamalle lapselle tai yli 10-vuotiaiden Varkki-iltoja seurakunnassasi, tai vaikka ison alakoululaisille suunnatun Tosi on! -toimintaillan lähikoulullasi. Rakennuspalikoita lapsityöhön -sivun ideoiden äärellä, voit miettiä, että mitä kaikkea raamattuopetuksen lisäksi iltaan valikoit.

Tunnin mittainen Tosi on! -raamattukerho voisi koostua esimerkiksi yhteisestä leikistä, lauluista, Raamattuopetuksesta, kertauskisasta ja ilta/välipalasta. Parin tunnin mittaisen tapahtuman, isollekin lapsiporukalle, voit koota esim. lauluista, Muppet-nukketeatterista, raamattuopetuksesta, erilaisista toimintapisteistä, nyyttäreistä.

Ohjelmarunkoja, mainospohjia yms. materiaalia voit tulostaa täältä

Annamme mielellämme, mahdollisuuksiemme mukaan, myös apua lastentoiminnan aloittamiseen paikkakunnallasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

LEGO-KERHO

Kerho, joka sisältää raamattuopetuksen ja legoilla rakentamista sekä lisäksi muita elementtejä resurssejenne mukaan.

Tutustu yhteen testattuun Lego-kerhon ohjelmarunkoon

Tästä voit ladata muokattavan mainospohjan Legokerho_mainospohja

Tässä mallikuva mainoksesta: (klikkaamalla saat suuremman):